mei 17, 2018

Dakterrassen

Mogelijkheden van de dakterrassen!

Veel mensen denken bij een dakterras aan een vlonder met een paar plantenbakken en onderschatten hoeveel kanten je eigenlijk op kunt met een dakterras. Vaak zijn er verrassend veel meer mogelijkheden! Wij werken met passie aan exclusieve dakterrassen die u nergens anders ziet. Deze moderne dakterrassen kunnen voorzien worden van diverse dingen, zoals bijvoorbeeld een zonnezeil; pergola; een jacuzzi; groene privacyschermen; een zitmeubel geïntegreerd in een plantenbak. Wij maken dakterrassen van ontspannende zit-plekken tot lounche tuinsets met veel planten en veel groen.

Er zijn kortom teveel mogelijkheden om even op te noemen. U kunt van uw dakterrassen een echt ‘leefdak’ maken. Een groene oase midden in het drukke stadsleven waar uw helemaal tot rust komt. Of een gezellige, sfeervolle plek waar u lekker gaat borrelen met vrienden of familie. Het onderhoud van een dakterras is te vergelijken met een normale tuin, maar dat hangt er natuurlijk maar net van af hoe u uw dakterras inricht.

Dakterrassen als leefdaken

Dakterrassen zijn een toevoeging aan uw appartement of woning. Een dakterras kunt u gebruiken als leefdak. Een plek waar u heerlijke kunt genieten van uw tuin. Op het dak vindt u past echt rust en kunt u genieten van de ruimte om u heen. Op het dak kunt u veel gemakkelijker genieten van privacy, omdat bijna niemand je kan zien zitten.