mei 17, 2018

Keramische dakpannen

KERAMISCHE DAKPANNEN IN VELE VORMEN, MATEN EN KLEUREN

De collectie keramische dakpannen van ABCDak B.V. sluiten nauw aan bij de wensen en eisen van deze tijd. Nagenoeg alles is mogelijk: een sterk golvend dak, een rustig dak, een dak aangepast aan een historische omgeving of juist een eigentijds dak. Onze collectie keramische dakpannen is leverbaar in maar liefst 16 verschillende modellen verdeeld naar geprofileerde (gegolfde) dakpannen, vlakke dakpannen en speciale dakpannen. De modellen zijn leverbaar in vele vormen en in effen of genuanceerde kleuren. Daarnaast heeft u nog de keuze uit diverse oppervlakte-bewerkingen zoals mat en glanzend verglaasd, geëngobeerde uitvoeringen op rode scherf of blauwe scherf, gesmoord of naturel.

DE VOORDELEN VAN KERAMISCHE PANNEN 

Keramische dakpannen worden gemaakt op basis van gebakken klei. Dat maakt keramische dakpannen bijzonder duurzaam. In feite gaan deze dakpannen een leven lang mee. Keramische dakpannen zijn toepasbaar bij nieuwbouw en renovatie van woningen en utiliteitsbouwwerken met dakhellingen afhankelijk van het panmodel al vanaf 15 graden.

De voordelen van keramische dakpannen zijn de jarenlange bescherming tegen de meest extreme weersomstandigheden en de 30 jaar garantie op breuksterkte, waterdichtheid en vorstbestendigheid. Alle keramische dakpannen van ABCDak B.V zijn uitvoerig getest op diverse weeromstandigheden en hebben een productgarantie van 30 jaar.