mei 25, 2017

Dakgoten

Nieuwe dakgoten

In sommige gevallen is het niet meer rendabel om een dakgoot te repareren of te renoveren, in dit geval zullen wij de dakgoot verwijderen en deze vervangen door een nieuwe. Eerst zullen wij met u overleggen over wat voor dakgoot er voor terug komt, daarna worden de maten ingemeten. U kunt kiezen uit verschillende materialen dakgoten, afhankelijk van uw budget en stijl van uw huis. Wij kunnen zinken, koperen of PVC dakgoten leveren en monteren. Ook het repareren en vervangen van de boeiboarden kunnen wij voor u doen, evenals het schilderen ervan.

EPDM Goten

Uitbekleding van goten: dankzij mogelijkheid tot overlap met hete lucht

Zelfklevende EPDM rubberfolie, zoals Resitrix SK W full bond of Resistit E SK, is zeer geschikt voor het bekleden van goten. Doorgaans zijn goten moeilijk af te dichten met traditionele dichtingsmembranen ten gevolge van de combinatie van diverse ondergronden, hoeken en scherpe kanten. Het soepele Resitrix SK W full bond of Resistit E SK membraan is te verkleven op nagenoeg iedere ondergrond.

Zelfklevende EPDM kan hier perfect zijn grootste troeven uitspelen: lichtgewicht, aan te brengen in lengtes tot 20m (minder naadverbindingen), en beschikbaar in verschillende breedtes.

EPDM garandeert een levensduur van minimum 50 jaar en wordt zonder brandgevaar aangebracht, overlapverbindingen worden voor toepassingen in goten steeds gelast met hete lucht.

Dakgoot drain plaatsen

Elk jaar valt er weer veel blad en ander vuil in de dakgoten wat in de wintermaanden met vorst kan leiden tot lekkages. Het plaatsen van een dakgootdrain voorkomt dat er bladeren en ander vuil in de dakgoot terecht kan komen. Hierdoor wordt de levensduur van uw dakgoten aanzienlijk verlengd en tevens kunt veel besparen op de onderhoudskosten van de dakgoten.

Plaatsen vogelschroot

Vogels en muizen nestelen graag en vaak onder de dakpannen, dit veroorzaakt veel ongemakken zoals nare luchtjes, aantasting van de panlatten en dakisolatie etc.. Deze problemen zijn op te voorkomen door het plaatsen van de speciaal ontwikkelde vogelschroot, deze maakt het onmogelijk voor vogels en muizen om onder de dakpannen te komen. Vermoedt u dat er ongedierte onder de pannen zit? Twijfel dan niet en laat ons uw dak inspecteren en waar nodig vogelschroten plaatsen om problemen te voorkomen.